Achiziționăm

deșeuri feroase, neferoase, electronice, electrocasnice și fracție uscată
Vezi mai mult
Ce reciclăm?
Deșeuri feroase
Deșeuri neferoase
Deșeuri electronice
Deșeuri Fracție Uscată
Să ne cunoaștem

Faptul că protejăm împreună Planeta noastră este un lucru deosebit și ne bucurăm că putem să îți fim aproape. Din dorința de a respira un aer mai curat, am pornit Green Efficient și suntem mândri să declarăm că valorificăm eficient deșeurile pentru a le reintroduce în circuitul de materii prime, și facem acest lucru conform standardelor internaționale. De ce? Pentru că toți merităm o viață mai bună și schimbarea începe de la noi de la fiecare. Îți dorești o comunitate mai curată? O țară mai prosperă? Și noi! Hai să reciclăm împreună pentru o lume mai bună!

Tone reciclate
15000
Clienți mulțumiți
34920
Ani experiență
6
Ore lucrate
8832
Despre reciclare

Majoritatea dintre noi am auzit despre reciclare. Poate ca unii dintre noi deja suntem si sătui de acest concept. Dar facem ceva în sensul acesta? Ce înseamnă de fapt „reciclarea”? Reciclarea reprezintă introducerea unor reziduuri sau deșeuri într-un proces tehnologic (pentru a obține reutilizarea și valorificarea lor) sau în scopuri ecologice. Reciclarea materialelor refolosibile reduce drastic consumul resurselor naturale (petrol, apă, energie) precum şi nivelul emisiilor nocive în aer.

Păstrează planeta curată

Contribuie la o țară mai curată și mai frumoasă. Salvează natura. Reciclează și nu arunca iresposabil. Deșeurile tale pot contribui la reducerea poluării prin reciclarea acestora.

Contactează-ne

Bine ai venit la Green Efficient cum te putem ajuta ?