Servicii

Reciclare deșeuri feroase Arad

Green Efficient SRL achizitionează și valorifică fier vechi și alte deșeuri feroase (fontă, șpan, sau fier amestec), oferind prețuri avantajoase. Centrul nostru de colectare se află în Str. Dudului nr. 2, Sâmbăteni, Arad.

Reciclarea de fier vechi în Arad este importantă pentru mediul înconjurător deoarece materialul feros nu se descompune și desigur reutilizarea acestuia în industrie, prin reciclare și reprocesare reduce poluarea aerului, precum și consumul de energie. Pentru a extrage minereu și apoi pentru a-l procesa există un consum ridicat de energie, energie obținută prin alte procese care afectează/poluează natura.

Green Efficient achizitionează fier vechi în Str. Dudului nr. 2, Sâmbăteni, Arad, apelați cu încredere.

Reciclare deșeuri neferoase Arad

Deșeurile neferoase sunt de mai multe tipuri iar o parte din acestea sunt foarte dăunătoare pentru mediul înconjurator, de exemplu: acumulatorii sau plumbul, care deși se acumuleaza în timp îndelungat în organismul uman (acumulare prin poluare sau contaminare sub diverse forme), acesta poate produce efecte dezastruoase asupra sănătații.

Reciclăm în Arad: plumb, cupru, zinc, aluminiu, alamă, zamac, inox, acumulatori auto. Deșeurile achiziționate pot fi sub diverse forme sau calități, iar în funcție de acestea, oferim prețuri competitive. Achiziționăm radiatoare de aluminiu, profile aluminiu, jante aluminiu, radiatoare cupru, tevi cupru, inox sub diverse forme, zamac, zinc sau motoare electrice. Green Efficient dorește o lume mai curată, nepoluată, reciclând astfel de materiale.

Bine ai venit la Green Efficient cum te putem ajuta ?