Vásárolunk

vas, színesfém, elektronikai és háztartási hulladékok és száraz frakciók
További részletek
Mi az, amit újrahasznosítunk?
Vasfémhulladék
Színesfémhulladék
Elektronikai hulladék
Csamogolási Hulladék Árlista
Ismerkedés

Bolygónk közös védelme nagyszerű dolog és örülünk, hogy közel lehetünk hozzátok. A vágyból, hogy lélegezzünk tisztább levegőért, elindítottuk a Green Efficientet, és büszkék vagyunk rá. hogy kijelenthetjük, hogy hatékonyan hasznosítjuk a hulladékot, hogy vissza a nyersanyagáramba, és ezt úgy tesszük, hogy a nemzetközi szabványok szerint. Miért? Mert mindannyian megérdemeljük egy jobb életet, és a változás mindannyiunkkal kezdődik. Szeretne egy tisztább közösséget? Egy virágzóbb országot? Mi is ezt akarjuk! Újrahasznosítsunk együtt egy jobb világért!

Tonna újrafeldolgozott anyag
15000
Elégedett ügyfelek
34920
Évek tapasztalata
6
Munkaórák
8832
Az újrahasznosításról

A legtöbben hallottak már az újrahasznosításról. Talán néhányunknak már elege van a fogalomból. De vajon teszünk-e érte valamit? Mit jelent valójában az "újrahasznosítás"? Az újrahasznosítás a maradékok vagy hulladékok egy technológiai folyamatba (az újrafelhasználás és a hasznosítás érdekében) vagy környezetvédelmi céllal. Az újrahasznosítható anyagok újrahasznosítása drasztikusan csökkenti a természeti erőforrások (olaj, víz, energia) felhasználását, valamint az újrahasznosítható anyagok mennyiségét. káros légszennyező anyagok kibocsátásának szintjét.

Tartsa tisztán a bolygót

Hozzájáruljon egy tisztább és szebb országhoz. Mentsd meg a természetet. Újrahasznosítsd és ne szemetelj. A hulladékod hozzájárulhat a környezetszennyezés csökkentéséhez, ha újrahasznosítja.

Contactează-ne

Üdvözöljük a Green Efficientnél, hogyan segíthetünk Önnek?