Szolgáltatások

Vashulladék újrahasznosítása Arad

A Green Efficient SRL fémhulladékot vásárol és hasznosít és egyéb vasfémhulladékot (öntöttvas, törmelék vagy vegyes vas), kedvező árakat kínál. Gyűjtőközpontunk a következő helyen található Dudului utca 2, Sâmbăteni, Arad.

A hulladék újrahasznosítása Aradon azért fontos a környezet számára, mert anyag vas nem bomlik el, és természetesen az iparban újrafelhasználható, az újrahasznosítás és az újrafeldolgozás révén csökkenti a légszennyezést és a fogyasztást. az energiafogyasztást. Az érc kitermeléséhez, majd feldolgozásához van egy energiafogyasztás, más folyamatok révén nyert energia, amely hatással van a természetre/szennyezi azt.

A Green Efficient fémhulladékot vásárol a Str. Dudului nr. 2, Sâmbăteni, Arad, hívjon bizalommal.

Színesfém hulladékok újrahasznosítása Arad

A színesfémhulladéknak számos típusa létezik, és ezek közül néhányat nagyon károsak a környezetre, például: az akkumulátorok vagy az ólom, amelyek bár hosszú időn keresztül felhalmozódnak az az emberi szervezetben (felhalmozódnak a szennyezés vagy a különböző formájú szennyeződések révén), katasztrofális hatással lehetnek az egészségre.

Újrahasznosítjuk Aradon: ólom, réz, cink, alumínium, sárgaréz, zamac, rozsdamentes acél, autóakkumulátorok. A felvásárolt hulladékok különböző formájúak vagy minőségűek lehetnek, és attól függően, hogy versenyképes árakat kínálunk. Alumínium radiátorokat vásárolunk, alumínium profilokat, alumínium felniket, rézradiátorokat, rézcsöveket, rozsdamentes acélból készült alufelniket. különböző formákban, camakot, cinket vagy elektromos motorokat. Zöld hatékony akar egy tisztább, szennyezetlenebb világot ezen anyagok újrahasznosításával.

Papír és karton újrahasznosítása Arad

A papír és a karton újrahasznosítása nagyon fontos a környezet számára környezetvédelem. A felelőtlen kidobásuk rengeteg szemetet okoz és szennyezi a környezetet (bár viszonylag gyorsan lebomlik). Egy tonna papír előállítása sok vizet és fát fogyaszt. A weboldalról 300 liter víz. A papírt és a kartont újra feldolgozzák és újra felhasználják. különböző formákban kerül vissza a fogyasztásba, így rengeteg természeti erőforrást takarítanak meg.

A Green Efficient tisztábbá akarja tenni a világot és megmenteni a természeti erőforrásokat. Ezért vásárolunk papírt és kartont újrahasznosításra.

Üdvözöljük a Green Efficientnél, hogyan segíthetünk Önnek?